Hur var du som barn?

Jag kör en bloggutmaning i augusti Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag var sådan som gick min egen väg redan som barn. Jag var viljestyrd men också glad. Jag var också känslig som barn, så någonstans är jag nog ganska lika idag som då. Men med andra erfarenheter så klart.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Kraka
Geddfish
corkystyle
Eva Eliasson
it_is/Anette
BP-computerart
Rebecca
Marie Frändén
Minresaminturmörmittliv
Elisabet Karlsten
Susjos
Zinnie

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “Hur var du som barn?

 • 9 augusti, 2020 at 09:13
  Permalink

  Jag var nog en pojkflicka. Lekte hellre med bilar än med dockor. Gillade vara med grabbarna och klättra i träd och sånt. Min storebror (tre år äldre) var rätt less på mig… 😀

  Reply
 • 9 augusti, 2020 at 10:27
  Permalink

  Själv var jag en lugn och skötsam flicka och klart pliktfostrad men i slutet av grundskolan och under gymnasiet blev det lite annorlunda…

  Reply
  • 10 augusti, 2020 at 21:30
   Permalink

   Åh förstår det 🙂 . Intressant där med slutet av grund- och gymnasiet vad hände då? 🙂

   Reply
 • 9 augusti, 2020 at 11:07
  Permalink

  Jag har beskrivit mig själv som barn i min blogg idag och även svarat på frågan från igår.

  Kram!
  Geddfish recently posted..Middagen serverad

  Reply
 • 9 augusti, 2020 at 12:33
  Permalink

  Jag var väldigt påhittig och busig som barn, men jag mobbade ingen. Blev däremot själv mobbad i högstadiet. Har fortfarande kontakt med några gamla klasskamrater som jag umgåtts med ända sedan lekis då jag var 6 år.

  Reply
 • 9 augusti, 2020 at 20:23
  Permalink

  För mig är nog svaret….komplicerad 🙂
  Kram på’re

  Reply
 • 9 augusti, 2020 at 22:59
  Permalink

  Vilken fin bild! Det är din pappa antar jag och du är tuff med solglasögonen. En härlig bild tycker jag.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: