Jag kör en bloggutmaning i augusti Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag tycker om att tänka igenom mina beslut väl. Dock har jag vid några fåtal tillfällen varit spontan, som när jag nitton år gammal tog mitt pick och pack för att flytta till Falun. Här hade jag två bekanta och varje jobb eller studier. Jag förstår knappt hur det där gick till men det var absolut ett bra infall för idag har jag verkligen hela mitt liv i Falun.

Det var även väldigt spontant att ansöka om lägenheten vi ska flytta till! Det där hade jag absolut inte trott om mig själv men ja, nu är det på gång.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Kraka
Geddfish
corkystyle
Eva Eliasson
it_is/Anette
BP-computerart
Rebecca
Marie Frändén
Minresaminturmörmittliv
Elisabet Karlsten
Susjos
Zinnie

16 kommentarer

  1. Det måste nog vara när vi spontanköpte lägenheten i Spanien 2002. Vi skulle bara hälsa på vänner i Torrevieja och sen campa runt i södra Spanien. Sen blev det som det blev och absolut inget vi ångrar. Den lägenheten bor vi permanent i sen 2006 🙂

  2. Två väldigt bra spontana beslut måste jag säga. Din flytt till Falun har ju bara varit positiv och den nya lägenheten hade inte jag heller kunnat säga nej till.
    Jag var också 19 när jag lämnade mitt föräldrahem i hålen och flyttade till en storstad. Ett beslut jag aldrig ångrat.

  3. Att våga, vara spontan tror jag man vinner på…Att älta för eller nackdelar tror jag inte på… det som dyker först upp som fördelar ska man köra på… kram..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: