Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Samla dina lån och spara dina pengar.

Inlägget är i reklam för Finansy.

Jag tror många människor sitter på lån. Ofta är det något som dessutom blir dyrt när man har flera lån på olika ställen. Det här är väl något man ofta talar om och ibland kan det nog absolut känna uttjatat. Samtidigt intalar jag mig själv att det aldrig går att tjata för mycket om vidden av att spara sina pengar och att välja att samla sina lån på smart sätt.

Det kan dock vara svårt att veta hur man ska göra, och det är här den smarta tjänsten Finansy kommer in. Genom att chatta med dem så kommer de att hjälpa dig genom en prisrobot som hittar de absolut bästa alternativen för just dig. Hur smart är inte detta? Tänk dig att du funderar på hur du ska sänka dina lån, istället för att ringa runt kan du alltså istället använda dig av Messenger och då hjälp till att fixa detta på ett enklare sett. Du sänker dina lånekostnader och sedan sitter du där och har fått mindre att betala. Det är precis sådant jag tror är oerhört viktigt, att få ner kostnaderna.

Tänk hur mycket man kan sitta och betala helt i onödan ibland, dyra avgifter som skulle kunna sänkas. Tänk också hur många av oss har så svårt att hitta rätt i den här djungeln. Då om det finns en tjänst där man kan bli hjälpt direkt är ju hur bra som helst! Att du får upp olika alternativ och således får mer pengar över, det är verkligen sådant jag tror på och förstår även att det är väldigt viktigt.

Nu vet jag inte hur det är för just dig, men det regnar i alla fall inte pengar i min värld. Så jag tror någonstans att det är viktigt att spara och få mindre kostnader för att själv få ha roligt i livet. Då är verkligen tjänster som Finansy helt fantastiska!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.