Nu börjar jag verkligen räkna ner timmarna till helgen. Så skönt det ska bli att få vara ledig, umgås med Skilla och bara få ta det lugnt. Vissa dagar känner man verkligen bara att man är trött. Jag går kort dag imorgon och ska efteråt fixa naglarna som jag ser framemot den saken. Nu känns de för långa, så himla bra det där att få tid klockan 12:00 och få de fina inför helgen.

Idag fyller Skilla 11 månader! Lite kul för det slog mig precis att dagen Skilla fyller ett år alltså den 19 september så kommer vi att flytta in i vår nya lägenhet. Jag kommer att få nycklarna kvällen innan den 18 september. Men vi flyttar in den 19 september. Helt galet det är liksom snart, vi kommer bo i nytt boende med två balkonger och trappa inne i själva lägenheten sådant lyx!

Relaterade etiketter:

14 kommentarer

  1. Men så fort tiden går! Tycker du hämtade hem henne nyss… och vad härligt med flytt, förstår att du längtar 😍 helgen ska bli såå välkomnande, är så trött efter denna vecka med dålig luft i värmen på jobbet. Så härligt att fixa naglarna 🙂

  2. Grattis fina Skilla 😀 Ja tänk va tiden går fort och vad fina ni är 🙂 Jag längtar tills imorgon kväll då ska ja njuta av min ledighet o mysa med mina bebisar o sambon ordentligt – får hoppas att man orkar med det för ikväll orkade jag knappt hålla ögonen öppna. Ha en underbar helg tillsammans du o lilla Skilla – de förtjänar ni kram 💖
    Tess recently posted..JAG ÄR HELT SLUT – SKOGEN ÄR MIN TERAPI

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: