Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Diskmaskin eller att diska för hand, vad gör du?

Jag kör en bloggutmaning i augusti Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag har diskmaskin, det är verkligen så befriande. Jag tycker väl överlag inte att det är så kul att diska förhand. Men vissa saker får man ju göra det med ändå. Men oftast blir det alltså med min diskmaskin som är en bänkdiskmaskin.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Kraka
Geddfish
corkystyle
Eva Eliasson
it_is/Anette
BP-computerart
Rebecca
Marie Frändén
Minresaminturmörmittliv
Elisabet Karlsten
Susjos
Zinnie
Herr Nilssons fru

18 Comments

  1. Här har vi två levande diskmaskiner. Min man och jag turas om alltså. Den som lagar mat slipper diska och vice versa. Personligen gillar jag att diska, för det tar fem minuter. Att laga mat tar betydligt längre tid;-)

    PS. Hoppas din huvudvärk har släppt nu. Visste inte att huvudvärk var ett symtom vid Covid-19. Så jag hoppas innerligt att du inte har drabbats av viruset. DS.

  2. Tyvärr finns det ingenstans att göra av en diskmaskin i vårt kök, så det blir handdisk för min del. Gillar det inte! Men vill inte bygga om hela köket heller, det känns onödigt.

    Ha en bra liten lördag 🙂

  3. Vi har diskmaskin och det är jag glad för. Sedan kan inte allt diskas i maskin så visst händer det att jag diskar för hand då och då.

    1. Jag har förpublicerat inläggen i början av månaden och får därmed lägga till dig inlägg för inlägg. NU har jag varit SJUK i flera dagar så har därmed struntat i bloggen.

  4. Jag diskar förhand. Har ingen diskmaskin och trots att det går rätt fort att diska så önskar jag att jag hade en diskmaskin ibland. Hur stor är din diskmaskin? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: