Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Ja det gör de, och sakta faller de till marken också. Vemodet kommer över mig, jag är absolut mer sommarmänniska och hösten betyder att nu väntar mörker och kyla igen. Det betyder också att tiden blir så mycket kortare, tiden med solljuset framförallt. I slutet av oktober när vi vrider tillbaka klockan så är det mörka kvällar igen något jag avskyr. Jag som älskar att promenera efter jobbet vet hur det känns läskigt i höstmörkret. Inget kan man göra åt saken, man får bara genomlida allt.

Du får fylla i ditt inlägg här nedan så fler kan läsa.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

16 kommentarer

  1. Delar dina känslor helt och hållet. Det är inte mycket gult här ännu, men dagarna är sååååå mycket kortare. Det är nog det som stör mig mest faktiskt, speciellt då vintertiden bara ligger sju veckor bort. Men det är ju sista gången i år som vi byter tid. Från och med 2021 hoppas jag innerligt att Sverige väljer sommartid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: