Har löven börjar gulna där du bor?

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Ja det gör de, och sakta faller de till marken också. Vemodet kommer över mig, jag är absolut mer sommarmänniska och hösten betyder att nu väntar mörker och kyla igen. Det betyder också att tiden blir så mycket kortare, tiden med solljuset framförallt. I slutet av oktober när vi vrider tillbaka klockan så är det mörka kvällar igen något jag avskyr. Jag som älskar att promenera efter jobbet vet hur det känns läskigt i höstmörkret. Inget kan man göra åt saken, man får bara genomlida allt.

Du får fylla i ditt inlägg här nedan så fler kan läsa.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “Har löven börjar gulna där du bor?

 • 2 september, 2020 at 08:21
  Permalink

  Löven har börjat gulna och luften är hög och klar i Boden. Jag älskar hösten liksom vintern.Önskar dig en fortsatt trevlig vecka.

  Reply
 • 2 september, 2020 at 11:10
  Permalink

  Nja… Dom är inte gula, snarare bruna. Tror att det beror mer på torka än på att hösten är här 🙂

  Reply
 • 2 september, 2020 at 12:05
  Permalink

  Hej!
  Du får gärna förklara hur den här länkningen ska gå till. Jag har omvandlat din html till text och kommer då till samma slags länkning som du hade igår. Men den blir kvar där och syns inte hos dig,
  Kraka recently posted..Färgskifte – Bloggutmaning i september 2

  Reply
  • 3 september, 2020 at 22:30
   Permalink

   Hmm det var något knas just denna dag verkar det som. Kolla om du kan lägga in i den som är för idag (inte denna) samt imorgon.

   Reply
 • 2 september, 2020 at 17:03
  Permalink

  Ja nu är det höst, då vi haft nollgradigt under natten så börjar löven ändra färg…
  både gult och rött.

  Reply
 • 2 september, 2020 at 20:33
  Permalink

  Delar dina känslor helt och hållet. Det är inte mycket gult här ännu, men dagarna är sååååå mycket kortare. Det är nog det som stör mig mest faktiskt, speciellt då vintertiden bara ligger sju veckor bort. Men det är ju sista gången i år som vi byter tid. Från och med 2021 hoppas jag innerligt att Sverige väljer sommartid.

  Reply
 • 3 september, 2020 at 10:54
  Permalink

  Inte än, men det kommer säkert snart 🙂 jag är ju också mer sommarmänniska men tycker ändå att det ska bli lite mysigt med höst förutom att ljustimmarna minskar <3

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: