September har bokstaven R i sig, det sägs att alla månader med R ska du tillsätta kroppen med D-vitamin. Är detta något du gör?

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag är dålig på den saken, borde för jag är så himla trött jämt så skulle nog inte direkt skada med lite D-vitaminer men är liksom urkass på att komma ihåg att ta alla möjliga mediciner så tror inte jag skulle komma ihåg i alla fall.

Från och med denna månad får ni lägga in er i listan själva. Lägg in ditt inlägg så får andra läsa därifrån. Det här är enklare för mig som tidsinställer mina inlägg, då missar jag ingen och kan vara sjuk eller borta utan att listan blir påverkad.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enterMadeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

17 thoughts on “September har bokstaven R i sig, det sägs att alla månader med R ska du tillsätta kroppen med D-vitamin. Är detta något du gör?

 • 1 september, 2020 at 05:55
  Permalink

  Vad roligt att du skriver om d vitamin och att jag läser ditt inlägg nu på morgonen. Strax innan jag somnade så satt jag och tittade efter D vitamin för att köpa. Jag hade ingen aning om att det sägs att man ska äta D vitamin under dom månaderna som har ett R i sig. Där lärde jag mig något nytt 🙂 jag har vart som dig med att ta mediciner, sen när jag insåg för ett par år sen att D vitaminen hjälpte dom dagar som jag tog de. Så fick jag in en rutin att ta dom direkt när jag gick upp på morgonen 🙂

  Reply
  • 3 september, 2020 at 22:35
   Permalink

   Så intressant där :D. Det är lite kul så där ibland vad man liksom kan få sammanträffanden 🙂

   Reply
 • 1 september, 2020 at 08:18
  Permalink

  Jag är riktigt duktig på detta med Dvitamin. Ligger i min pillerburk då jag även äter andra mediciner. Känner också att jag mår så mycket bättre av det

  Reply
 • 1 september, 2020 at 09:41
  Permalink

  Tror de vitaminer är super bra och ta men jag skulle nog med lätt glömma bort dom totalt tror jag 🙂 Jag försöker att njuta av D vitaminer jag får av solen så gott det går 🙂
  Amanda recently posted..Nouwseptemberchallenge

  Reply
 • 1 september, 2020 at 09:42
  Permalink

  Tror de vitaminer är super bra och ta men jag skulle nog med lätt glömma bort dom totalt tror jag 🙂 Jag försöker att njuta av D vitaminer jag får av solen så gott det går 🙂 passar på med långa promenader nu innan höst mörkret kommer helt 🙂
  Amanda recently posted..Nouwseptemberchallenge

  Reply
 • 1 september, 2020 at 10:48
  Permalink

  Här gör solen sitt jobb året runt, så något extra tillskott tycker jag inte behövs 🙂

  Reply
 • 1 september, 2020 at 11:57
  Permalink

  Kul lista. Det är jag gärna med på. Det kan pigga upp bloggen lite :). Nu bara att komma ihåg det 😁

  Reply
 • 1 september, 2020 at 14:01
  Permalink

  Jaså, aldrig hört talas om det. Så alla månader då i princip förutom maj-augusti ^^
  Jag skulle önska att jag kunde gå på lite C-vitamin men jag tror inte ska gå på det under graviditet 😛

  Reply
  • 3 september, 2020 at 22:31
   Permalink

   Ja precis :D. Tror inte det är farligt att ta det som gravid, men man kan ju alltid tala med sin BM 🙂

   Reply
 • 1 september, 2020 at 14:23
  Permalink

  Borde nog göra det, men försöker ännu njuta av solen och att vara ute så mycket som det går i vardagen för att få sol. 🙂

  Reply
 • 1 september, 2020 at 20:56
  Permalink

  Jag har ätit Vitamin D tabletter i åratal, doctor’s orders. På recept.

  PS. Så himla smart att koppla din utmaning till inlinkz. Det är så många som gör, och det funkar perfekt. Då slipper du jobbet också. Bra där:-) DS.

  Reply
  • 3 september, 2020 at 22:28
   Permalink

   Bra där, borde bli bättre :D. Så kul att du tycker det, hoppas det blir bra :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: