Här ekar det tomt. Men jag är mitt uppe i flytten. Jag är innerligt tacksam över alla som hjälpt till dessa dagar. Imorgon kväll efter att jag och Björn båda slutat jobbet hoppas jag på att vi blir helt klara med allt.

Hur som helst, mamma har packat, min bonuspappa Gunnar har kört. Björn, William och min bror Mattias har burit. Mina fantastiska grannar Jennie och Calle har burit och hjälp mig. Jag är gjort ungefär allt jag med.

På lördagen och Skillas ettårsdag så gjorde jag en slags bärsjal att ha henne i. Hon var så orolig innan, men efteråt där i bärsjalen hud- mot hud var hon alldeles avkopplad.

Hur som helst några enkla ord, ni får en lite house tour när jag är färdig med allt. Tills dessa för du ha det så bra.

Relaterade etiketter:

25 kommentarer

  1. Då har du kommit i ordning i rekordfart ju! Okej, du flyttade ju bara tvärsöver gården, men ändå. Bra jobbat av alla! Ska bli så kul att de ditt nya hem. Ä sååå impad över att det behövdes bara tre dagar att komma i ordning. Det brukar ju ta veckor…

  2. Alltid kämpigt med flytt, så skönt att du haft hjälp av så många.
    Grattis till Scilla, förstår att hon är orolig i stökandet, jag hoppas ni alla ska trivas i den nya bostaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: