Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Det här var ganska dumt gjort av mig…

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Att jag slutat umgås med vänner för att jag känt mig för tjock. Det har aldrig spelat roll hur jag sett ut, jag har slutat ändå. Min självkänsla har fått mig att helt enkelt sluta umgås för att jag inte vill visa mig själv. Det är skitdumt för jag har tyckt så mycket om människor jag sedan lämnat av en sådan konstig anledning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.