När jag lyser med min frånvaro.

Flytten och förkylningen har lite slagit mig ur min blogg, jag kommer snart tillbaka. Lägenheten börjar sedan igår se något så när anständig ut och min förhoppning är att imorgon vara så pass klar att jag kan sätta mig ner och skriva ihop ämnen jag missat från bloggutmaningen, uppdatera er med spännande saker samt framförallt bara känna att mitt hem är ett hem.

Jag antar att ni undrar över hur jag har det här i min nya bostad och det ska ni få veta. Mycket hamnade på paus i och med flytt och förkylning men jag är på väg tillbaka, saknar er ska ni veta!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “När jag lyser med min frånvaro.

 • 27 september, 2020 at 07:49
  Permalink

  Klart en flytt kan ställa till det i Blogglandia.
  Jag har svarat på dina frågor ändå.
  Krya på dig och dina frågor välkomnas på nytt.
  Kram!
  Geddfish recently posted..Middagen serverad

  Reply
  • 7 oktober, 2020 at 21:19
   Permalink

   Ja så har det då verkligen gjort, men framför allt alla dessa sjukdomar också 😮

   Reply
 • 27 september, 2020 at 09:39
  Permalink

  Ser fram mot mer uppdatering så fort du mår bättre. Vill så gärna se hur du har det i nya lyan.

  Reply
 • 27 september, 2020 at 14:06
  Permalink

  Härligt att det börjar ordna till sig i nya lägenheten!

  Reply
  • 1 oktober, 2020 at 17:57
   Permalink

   Så skönt att ni gjort det :D. Visst är det så :). Jag har tagit mig ifatt nu i alla fall 😀

   Reply
 • 27 september, 2020 at 16:52
  Permalink

  Jag är självklart nyfiken på hur du har det i det nya. 🙂
  Har själv varit ur gängorna på grund av förkylningar som avlöser varandra. Det tar verkligen på energin även om det inte är en själv som är sjuk varje gång. Ser fram emot nya uppdateringar från dig snart!
  Elisa recently posted..Fem en fredag v. 39: Disney

  Reply
  • 7 oktober, 2020 at 21:34
   Permalink

   Så roligt :D. Det kommer nog upp lite under helgen hoppas jag :D. Nu är det snart klart så jag kan visa allt :). Åh förstår <3

   Reply
 • 27 september, 2020 at 20:57
  Permalink

  Saknar dig också, men det viktigaste nu är att du blir frisk och att du kommer till rätta i din nya fina lägenhet. Då får bloggen helt enkelt vänta.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: