Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

När jag lyser med min frånvaro.

Flytten och förkylningen har lite slagit mig ur min blogg, jag kommer snart tillbaka. Lägenheten börjar sedan igår se något så när anständig ut och min förhoppning är att imorgon vara så pass klar att jag kan sätta mig ner och skriva ihop ämnen jag missat från bloggutmaningen, uppdatera er med spännande saker samt framförallt bara känna att mitt hem är ett hem.

Jag antar att ni undrar över hur jag har det här i min nya bostad och det ska ni få veta. Mycket hamnade på paus i och med flytt och förkylning men jag är på väg tillbaka, saknar er ska ni veta!

14 Comments

 1. Klart en flytt kan ställa till det i Blogglandia.
  Jag har svarat på dina frågor ändå.
  Krya på dig och dina frågor välkomnas på nytt.
  Kram!

 2. Tror vi alla förstått att du har haft fullt upp – att vara förkyld o samtidigt flytta – måste få ta sin tid – men vi ser fram emot att få läsa dina egna svar – när du har tid o ork att hinna ifatt *ler* Så vad du än gör – stressa inte, allt har sin tid.

 3. Jag är självklart nyfiken på hur du har det i det nya. 🙂
  Har själv varit ur gängorna på grund av förkylningar som avlöser varandra. Det tar verkligen på energin även om det inte är en själv som är sjuk varje gång. Ser fram emot nya uppdateringar från dig snart!

 4. Saknar dig också, men det viktigaste nu är att du blir frisk och att du kommer till rätta i din nya fina lägenhet. Då får bloggen helt enkelt vänta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: