Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Ekologiska saker för barn.

Inlägget är i reklam för Frida och Fritiof.

Något jag tycker om att göra när att handla fina saker åt mina nära och kära när de fått barn. Det finns alltid något som man tänker att just det här skulle passa en viss person. Därför brukar jag trots att jag inte har småbarn längre med glädje spana in alla fina saker som finns för bebisar och de yngre små barnen. Bland annat tycker jag Mini Rodini är väldigt gulligt, men även leksaker som är gjorda i naturmaterial. Därför blev jag positivt överraskad när jag hittade webbutiken Frida & Fritiof som säljer hur gulliga barnartiklar som helst. Jag kan inte låta bli att känna ett behov av att få handla fint till andra snart igen, och undrar så klart om det inte kommer att komma någon bebis bland mina vänner igen.

Många av mina vänners barns första dockor är Rubens barn. Dessa dockor är ganska söta tycker jag, men jag vet också många barn så tycker dessa dockor är lite läskiga. Jag vet inte vad det beror på? Kanske är det just att de ser ut som små barn men ändå inte är barn? Man kan åtminstone fundera ibland kring vad vissa saker beror på och jag undrar ganska ärligt om det ändå inte kan vara så att dessa dockor skrämmer barn just för att de är ganska lika små barn?

Jag såg att Frida & Fritiof har fått in en lampa bland sina nyheter, den var riktigt söt och den skulle jag trots att jag inte har småbarn själv kunnat tänka mig att ha hemma. Lampan är från märket Liewood och tyckte den var så himla söt, just det där framtränade vid nosen kändes extra fint verkligen. Den skulle jag gärna vilja ha i min klädkammare, som jag nu har i mitt nya hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.