Nu sitter jag vid datorn för första gången på över en vecka. Jag har helt enkelt inte haft tiden, men nu börjar hemmet se bättre ut. När jag inte mått skit med förkylningen har jag plockat och donat och nu väntar jag bara på svar om covid19 sedan ska jag återgå till jobbet. Hemmet blir verkligen jättebra, det är några kartonger som ska ner i förrådet och sedan ska jag dammsuga, köpa två till taklampor och sätta upp gardinerna i mitt arbetsrum/bibliotek/gästrum.

Så i veckan räknar jag med att jag ska kunna blogga mera, det ska komma upp en bloggutmaning också. Jag ska försöka göra ikapp alla jag missat. Hur tycker ni förresten med anmälan kring just bloggutmaningen. Funkade det att lägga in egna länkar? Jag känner just nu att jag inte har orken att placera in på lista varje dag eftersom jag då inte kan förpublicera inläggen. Det blev nu lika med detta att ni skulle lägga in länkar med, så vet inte hur man ska tänka. Någon som har en bra lösning? Eller ett förslag? Säg gärna det då, så ska jag försöka komma på hur jag ska göra.

Relaterade etiketter:

14 kommentarer

 1. Skönt att du mår bättre och vi finns ju kvar. Jag tycker det funkade bra att länka mitt inlägg. Är dock inte så kunnig så vet inte hur en kan göra annorlunda än tidigare.

 2. Men då har det gått fort ändå. Tar ju hur lång tid som helst att flytta och få ordning, och du som inte mått bra också. Den här månaden har jag verkligen följt hela bloggutmaningen och det har varit så kul. Har fått idéer till inlägg så det har blivit perfekt då jag haft bloggtorka.

 3. Jag kan verkligen förstå att du inte har haft tid att sitta vid datorn och blogga, och även att du inte har haft ork. Efter en flytt är det ju fullt tillräckligt att göra ändå, för man vill ju få ordning i sitt nya hem. Då är det inte kul att inte vara frisk heller. Hoppas verkligen att det inte är Covid-19. Men så roligt iallafall att ditt hem blir så bra!😊
  Beträffande utmaningen får jag bekänna min totala okunnighet beträffande en lösning.

  Vill bara nämna förresten att jag inte hittar/ser din gilla-knapp.
  Lillan Kind recently posted..Göra det bästa av hösten

 4. Det ska bli riktigt roligt att se hur du lyckats med i din nya lägenhet. Tycker du har jobbat på otroligt bra trots förkylning. Du verkar ju nästan helt klart med allt.
  Det där med Inlinkz och din roliga utmaning funkar inte, men det var ett bra försök. Hade du haft en veckoutmaning som Elisa, hade det varit en helt annan sak, men för dagliga teman är inlinkz inte lösningen.

  Tror att det bästa och enklaste är att du återgår till din lista som du har haft förut. Du vet ju vid det här laget vem som är med och då kan du “bara” kopiera din lista och lägga till dagligen om du vill. Eller bara en gång i veckan. Och nya deltagare får väl säga till då eller vänta till nästa månad.

  Ett annat förslag är att du kan göra som jag gjort med min Skyltsöndag. Du gör ett eget inlägg med alla länkar till deltagarna. Den listan har du ju redan. Å den listan kan du sedan komplettera med eventuella nya deltagare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: