Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Första oktober idag, faller höstlöven hos dig?

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Visst faller höstlöven här i Falun, det ser lite ynkligt ut när man tittar ut så där, men i verkligheten är det rejält mycket på flertalet ställen. Skilla springer och jagar de flygande höstlöven och jag tycker det är rätt mysigt när det prasslar under fötterna när jag går.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

10 Comments

  1. Måste säga att det ser aningen mera ”dramatiskt” ut hos mig på innergården. Gillar också när löven virvlar i luften eller om de knastrar under skorna, men jag gillar inte när man halkar omkring på dom efter regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: