Vår fyra för tre, i bild och text.

Ni har önskat bilder på vårat hem så här kommer det nu, det är väl i alla fall så gott som klart och jag mår bättre i foten och kan således visa. Ovan ser ni hallen ur olika vinklar. På min Instagram: Orsakullan kan du kolla på film från lägenheten i Storys, jag har även lagt till den i kategorin Hem & sånt (ligger längst bak). Jag visar inte några rum i lägenheten, dels Williams men även klädkammare och lilla toaletten.

På bilderna ovan ser ni vårat kök, jag ska köpa stolar till köksbordet jag fick av mamma. Det ska även på en vit duk är tanken. Det fina skåpet bakom är antikt och jag fyndade det på Blocket innan flytten. Det är helt magiskt och har slukat så mycket av min porslin. Längst upp ser ni mina Muminmuggar som ett exempel.

Rummet som vi lite fint kallar för salongen, den ligger bakom sofforna. Där har jag porslinet Vinranka, en tavla på min älskade och otroligt saknade mormor och här har vi ätit de senaste dagarna.

Vårat vardagsrum där vi har tv, lite porslin och bara myser och hänger i soffan.

Vi har trappa i lägenheten och på övervåningen finner ni mitt hörnskåp, här har vi lite olika dörrar och bland annat går en av dörrarna till vårat badrum.

Mitt sovrum är stort och rymligt. Här sover jag och Skilla om nätterna och jag ser ut mot ett trafikerat Falun varje dag.

Sedan har vi kontoret, därifrån jag ser rakt in i mitt gamla hem. Det är härifrån jag kommer att blogga, studera och jobba. Det är här nära och kära kommer få sova när de besöker oss. Här är det böcker, tidningar och dalaliv på det allra finaste sett. Här skapar jag magi!

Välkommen hem till oss! Hoppas du gillade den lilla titten in i vår vardag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

42 thoughts on “Vår fyra för tre, i bild och text.

 • 9 oktober, 2020 at 06:42
  Permalink

  Så fint du har hemma och vilken mysig lägenhet du fick tag i . Är verkligen lite avis. Blev genast inspirerad av att greja hemma, men svårt då mannen jobbar hemifrån och har gjort sen mars och vi har bara en tvåa.

  Reply
  • 9 oktober, 2020 at 08:34
   Permalink

   Åh tack, jag är så nöjd med lägenheten den är så perfekt 🥰. Åh förstår det, är inte så lätt alltid att orda med sitt hem.

   Reply
 • 9 oktober, 2020 at 07:58
  Permalink

  Åh så fint ni fått det, kul att se! 💕

  Reply
 • 9 oktober, 2020 at 08:00
  Permalink

  Så fint ni har fått det och så skönt med så gott om plats. Hoppas ni ska trivas riktigt bra!

  Reply
  • 9 oktober, 2020 at 08:35
   Permalink

   Tack 😍. Verkligen, det här känns helt rätt verkligen. Utrymmesmässigt känns det som att bo i villa nästan. Vi trivs hur bra som helst.

   Reply
 • 9 oktober, 2020 at 08:24
  Permalink

  Åååååh så mysigt du fått det!! Vilken härlig lägenhet ❤ Kram!

  Reply
 • 9 oktober, 2020 at 08:38
  Permalink

  Vad roligt att få se hur ni bor! Det ser verkligen jättefint ut, ser stort och luftigt ut. Så bra att att bo så stort att du kan ha ett litet kontor. Tänker ett litet bibliotek när jag ser alla dina böcker.

  Reply
  • 9 oktober, 2020 at 09:17
   Permalink

   Så roligt att du tycker det 😍. Jag älskar böcker så kändes helt rätt där med litet bibliotek/arbetsrum/gästrum.

   Reply
 • 9 oktober, 2020 at 09:23
  Permalink

  Vad kul att få se bilder från ditt hem och vilken mysig inredning du har. <3 Kramis

  Reply
 • 9 oktober, 2020 at 09:33
  Permalink

  Så fint ni fått det! Skönt med lite utrymme.

  Reply
 • 9 oktober, 2020 at 11:05
  Permalink

  Tycker det ser super fint ut. Älskar verkligen det stora skåpet. Skönt att foten är bättre ❤️

  Reply
 • 9 oktober, 2020 at 13:18
  Permalink

  Alltså du har sjukt fint hemma de kan jag säga med en gång 🙂 älskar skåpet ni har i köket sen även skåpen som står på sidan av tv bänken 🙂 Ni har super fint verkligen 😍♥️
  Tess recently posted..LIVET MED CHIHUAHOR

  Reply
 • 9 oktober, 2020 at 14:03
  Permalink

  Vad fint ni har det. Älskar verkligen det vackra vita vitrinskåpet 🙂
  Kram <3

  Reply
 • 9 oktober, 2020 at 14:03
  Permalink

  Wow vilken härlig lägenhet… Älskar när det finns en övervåning och då känns det som om man är i en villa….Du har verkligen fina möbler och vitrinskåpet var otroligt vackert… Förstår att ni trivs… kram

  Reply
  • 11 oktober, 2020 at 21:57
   Permalink

   Visst är den underbar :D. Ja så är det verkligen :). Tack, så glad jag blir att höra att du tycker om mina möbler med 🙂

   Reply
 • 9 oktober, 2020 at 14:33
  Permalink

  Wow vad snyggt du har det och vilken härlig lägenhet ni fick och mysig kontor du har =) man kan till och med ligga i en säng och läsa =).. Helt klart du har fått det superfint =)

  Reply
 • 9 oktober, 2020 at 17:36
  Permalink

  Så himla fint du har fått till det! 🙂

  Ha en toppenbra inledning på helgen!

  Reply
 • 9 oktober, 2020 at 20:43
  Permalink

  Vilken fantastiskt fin lägenhet! Som jag sagt förut så förstår jag inte att du kommit i ordning så otroligt snabbt och det trots förkylningar och en tillplattad fot. Stor eloge!

  Reply
  • 11 oktober, 2020 at 21:52
   Permalink

   Visst är den, jag känner mig som jag verkligen hamnat rätt :D. Ja du, jag har nog haft tur som kunnat vara effektiv de dagar jag varit frisk ;D

   Reply
 • 9 oktober, 2020 at 23:46
  Permalink

  Jättefint! Är det kvar uppe vid Lustigknopp? Kram!

  Reply
 • 10 oktober, 2020 at 06:56
  Permalink

  Vad mysigt det ser ut! Och vad skönt med eget kontor. Det är något jag också skulle vilja ha när vi ska kolla boende nästa gång. Hoppas du kommer att trivas fantastiskt i din nya lägenhet 🙂

  Reply
  • 11 oktober, 2020 at 21:54
   Permalink

   Det är det verkligen, trivs så himla bra här :). Åh ja så himla skönt med lite eget utrymme :D. Det hoppas jag, vi trivs bra redan nu så tror faktiskt detta kommer att fortsätta :D.

   Reply
 • 15 oktober, 2020 at 19:44
  Permalink

  Åh vad kul att få se, älskar såna här inlägg! Så mysigt ni har det 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: