Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Falun har och kommer nog alltid vara en plats som betyder mycket för mig. Jag trivs så bra här i lilla staden Falun. Här känner jag mig tillräckligt anonym för att få vara mig själv, men också tillräckligt känd för att kunna hälsa på människor då och då. Det är en plats som betyder mycket för mig, tackvara att William är född här. Alla vänner och så nu tiden jag får med Skilla.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

18 kommentarer

  1. håller med dej att det är skönt att få vara lite anonym jag bor i en väldigt liten hålla och här hälsar folk på varandra konstant 🙂 kan va lite jobbigt i bland kul att du trivs så bra i falun
    Amanda recently posted..Summering av dagen

  2. Vilken underbar bild! 🙂

    Vår lilla plats på jorden här i Torrevieja betyder mycket för mig, även om man kanske inte kan tro det så mycket som vi flänger runt 😀

  3. så viktigt att kunna känna sig anonym, svårare i en liten stad såklart… hatar att alltid träffa ngn jag känner när jag t.ex. ska handla

  4. Har varit i Falun ett par gånger, och jag förstår att du trivs där. Falun är en mycket sympatisk stad som erbjuder allt man behöver och vill ha. Dessutom har Falun ju Lugnet med hoppbackarna också:-)

  5. När jag växte upp så åkte vi till Ludvika 1 vecka varje år och hälsade på släktingar. Då åkte vi alltid igenom Falun på vägen dit. Minns de döda svarta träden kring Falu koppargruva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: