Berätta om en plats som betyder mycket för dig…

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Falun har och kommer nog alltid vara en plats som betyder mycket för mig. Jag trivs så bra här i lilla staden Falun. Här känner jag mig tillräckligt anonym för att få vara mig själv, men också tillräckligt känd för att kunna hälsa på människor då och då. Det är en plats som betyder mycket för mig, tackvara att William är född här. Alla vänner och så nu tiden jag får med Skilla.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “Berätta om en plats som betyder mycket för dig…

  • 10 oktober, 2020 at 09:36
    Permalink

    Härligt när man trivs bra på sin bostadsort för så ska det vara. Min lilla håla betyder också mycket för mig.

    Reply
  • 10 oktober, 2020 at 10:42
    Permalink

    håller med dej att det är skönt att få vara lite anonym jag bor i en väldigt liten hålla och här hälsar folk på varandra konstant 🙂 kan va lite jobbigt i bland kul att du trivs så bra i falun
    Amanda recently posted..Summering av dagen

    Reply
  • 10 oktober, 2020 at 11:19
    Permalink

    Vilken underbar bild! 🙂

    Vår lilla plats på jorden här i Torrevieja betyder mycket för mig, även om man kanske inte kan tro det så mycket som vi flänger runt 😀

    Reply
  • 10 oktober, 2020 at 15:21
    Permalink

    För mig betyder skogen och älven massor… liksom fjällvärlden.

    Reply
  • 10 oktober, 2020 at 17:28
    Permalink

    så viktigt att kunna känna sig anonym, svårare i en liten stad såklart… hatar att alltid träffa ngn jag känner när jag t.ex. ska handla

    Reply
  • 10 oktober, 2020 at 18:32
    Permalink

    Har varit i Falun ett par gånger, och jag förstår att du trivs där. Falun är en mycket sympatisk stad som erbjuder allt man behöver och vill ha. Dessutom har Falun ju Lugnet med hoppbackarna också:-)

    Reply
    • 11 oktober, 2020 at 21:46
      Permalink

      Åh så roligt :D. Det är fint här :D. Visst är det så :D. Hoppbackarna ser jag nästan varje dag :D.

      Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: