Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos så Elisa och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Hur ser din morgonrutin ut?
  2. Hur ser din kvällsrutin ut?
  3. Vad måste du göra varje dag?
  4. Har du någon rutin som andra troligtvis inte har?
  5. Vad gör du sällan som andra gör?

Hur ser din morgonrutin ut?
Jag går upp, går ut med Skilla. Lägger mig en stund tillsammans med henne och spanar på mobilen. Sedan går jag upp, duschar och sedan fixar mig genom att blåstorka håret. Sedan väcker jag William, väldigt ofancy om man säger så.

Hur ser din kvällsrutin ut?
Går ut med Skilla, slänger på mig pyjamas. Borstar tänderna och går och lägger mig.

Vad måste du göra varje dag?
Ta mina promenader, annars blir jag helt ur form.

Har du någon rutin som andra troligtvis inte har?
Det tror jag inte? Eller jo, den lilla saken vi börjat med jag och grannarna Jennie och Calle. Vi tar hundpromenader gemensamt varje kväll.

Vad gör du sällan som andra gör?
Förmodligen är väldigt duktig med mina tänder. Använder tandtråd samt munskölj.

5 kommentarer

  1. Tror att Elisa kommer att skratta gott åt ditt svar till fråga 5. Hon nämnde också tandtråd, fast den står oanvänd i skåpet – hahaha. Jag använder mellanborstar förutom vanlig tandborste då, lite mindre pilligt;-)

  2. Hatar tandtråd, gillar tandpetare. Dom som inte finns längre. Numera är de mellanrumsborstar av olika modischanger. Gud så knepigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: