Frost och arbetsveckor.

Jag hade ambitionen att blogga denna veckan, dessutom ganska mycket. Istället föll det på att veckan gick fort och jag fick världens spänningshuvudvärk på onsdagen. Igår var jag så trött efter den kvällen så efter jobbet sov jag. Egentligen inte bara sov, men var stor del av dagen med sömn. Så därmed blev det off blogg igår med.

Men idag ska jag hinna med att visa er desto mera saker. Ska försöka ta och förpublicera mer inlägg känner jag. Bloggen är inget krav för mig men jag mår bra av den trots detta.

Klockan 10:00 idag ska jag till Katrin på Daily life spa och fixa mina naglar. Jag ska hinna med att städa här hemma också. Annars blir det nog en skön, lugn fredag det förtjänar jag verkligen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

26 thoughts on “Frost och arbetsveckor.

 • 16 oktober, 2020 at 09:25
  Permalink

  Det blir ju inte alltid som man tänkt men som du säger, bloggen ska inte vara och är inget krav. Skönt att fixa naglarna. Lugnare dagar behövs ibland.

  Reply
 • 16 oktober, 2020 at 10:52
  Permalink

  En del veckor blir inte som man tänkt. Min blogg har också gapat tom under veckan. Lite tråkigt men så är det ibland. Hoppas att du får en fin fredag!

  Reply
  • 18 oktober, 2020 at 17:50
   Permalink

   Jag förstår det, speciellt i det här yrket också men är slut på kvällarna.

   Reply
 • 16 oktober, 2020 at 11:25
  Permalink

  Ibland varken orkar man eller hinner allt och då får det helt enkelt vara.

  Hoppas du får en fin och avkopplande helg!

  Reply
 • 16 oktober, 2020 at 14:01
  Permalink

  Tiden bara springer iväg. Då man har mycket att göra finns ofta idéerna men inte tiden, Då man som jag har tiden nu finns ingen inspiration.

  Reply
 • 16 oktober, 2020 at 15:13
  Permalink

  Ja veckorna går verkligen fort lite väl fort ibland tycker jag …
  Hur går det med foten ?
  Du ska inte känna att du måste blogga om du inte orkar eller har tid 😊

  Reply
  • 18 oktober, 2020 at 17:51
   Permalink

   Ja visst är det så. Foten mår bättre men känner av den från och till 🙂

   Reply
 • 16 oktober, 2020 at 16:24
  Permalink

  Vad jobbigt med spänningshuvudvärk:( hoppas att de känns bättre nu iaf 🙂 Kan få spänningshuvudvärk jag också ibland man har typ lust att dö 🙁 Kul med fler inlägg fina du 😀 Hoppas du får en toppen fredag
  Tess recently posted..NY ARBETSDAG VANKAS

  Reply
 • 16 oktober, 2020 at 20:44
  Permalink

  Ibland kommer livet bara i vägen och man hinner/orkar inte blogga även om man verkligen vill det. Hoppas du har en riktigt skön fredagkväll

  Reply
 • 16 oktober, 2020 at 22:11
  Permalink

  Man blir ju väldigt trött av spänningshuvudvärk. Får det lätt om jag är stressad eller har varit det ett tag. Skönt att du fick sova. Ja att tidsinställa inlägg vore kanske en ide´ för mig med 🙂

  Reply
 • 17 oktober, 2020 at 10:08
  Permalink

  Förstår dig såväl, samma här bloggen har verkligen fått ta stryk när allt annat rullar på alldeles för fort, jobbet har tagit så mycket energi här det sista, och fotojobb på det och sen skall man orka vara mamma på det. Hoppas det gick bra och att du nu har fina snygga naglar.

  Reply
 • 17 oktober, 2020 at 17:11
  Permalink

  Var gång jag läser Frost tänker jag på min Frost 🙂

  Jag hade som plan att lyckas röjja lite ute på altan innan snön å kylan kommer men det blev inget gjort. Men då ingen annan lär ta tag i detta så kommer det en annan dag 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: