Jag hade ambitionen att blogga denna veckan, dessutom ganska mycket. Istället föll det på att veckan gick fort och jag fick världens spänningshuvudvärk på onsdagen. Igår var jag så trött efter den kvällen så efter jobbet sov jag. Egentligen inte bara sov, men var stor del av dagen med sömn. Så därmed blev det off blogg igår med.

Men idag ska jag hinna med att visa er desto mera saker. Ska försöka ta och förpublicera mer inlägg känner jag. Bloggen är inget krav för mig men jag mår bra av den trots detta.

Klockan 10:00 idag ska jag till Katrin på Daily life spa och fixa mina naglar. Jag ska hinna med att städa här hemma också. Annars blir det nog en skön, lugn fredag det förtjänar jag verkligen.

26 kommentarer

  1. Det blir ju inte alltid som man tänkt men som du säger, bloggen ska inte vara och är inget krav. Skönt att fixa naglarna. Lugnare dagar behövs ibland.

  2. Tiden bara springer iväg. Då man har mycket att göra finns ofta idéerna men inte tiden, Då man som jag har tiden nu finns ingen inspiration.

  3. Vad jobbigt med spänningshuvudvärk:( hoppas att de känns bättre nu iaf 🙂 Kan få spänningshuvudvärk jag också ibland man har typ lust att dö 🙁 Kul med fler inlägg fina du 😀 Hoppas du får en toppen fredag
    Tess recently posted..NY ARBETSDAG VANKAS

  4. Man blir ju väldigt trött av spänningshuvudvärk. Får det lätt om jag är stressad eller har varit det ett tag. Skönt att du fick sova. Ja att tidsinställa inlägg vore kanske en ide´ för mig med 🙂

  5. Förstår dig såväl, samma här bloggen har verkligen fått ta stryk när allt annat rullar på alldeles för fort, jobbet har tagit så mycket energi här det sista, och fotojobb på det och sen skall man orka vara mamma på det. Hoppas det gick bra och att du nu har fina snygga naglar.

  6. Var gång jag läser Frost tänker jag på min Frost 🙂

    Jag hade som plan att lyckas röjja lite ute på altan innan snön å kylan kommer men det blev inget gjort. Men då ingen annan lär ta tag i detta så kommer det en annan dag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: