Ja vad säger man? Är det inte det ena så är det de andra. Migränen slog till som ett brev på posten i tisdags. Låg som en klubbad säl och kräktes hela förmiddagen. Första snön föll i Falun och mitt huvud dunkade i takt med snöfallet kan man säga. Jag har migrän då och då, nu när jag inte kunnat gå på massage sedan i februari är det så klart värre än värst. Min massör har dock börjat erbjuda massage igen så jag bokade en tid och idag två dagar efter migränen så fick hon ett rejält jobb att utföra. Jag var stenhård, en punkt vid axlarna var stor som en citron sa hon. Ja du hör själv, det är inte direkt små knotor jag har på min rygg. Det gjorde härligt ont och nu ska det väl vara bra ett tag.

Imorgon börjar helgen, det känns riktigt skönt. Jag gick visserligen hem idag för helg men det vankas ändå riktig helg. Jag ska lämna in bilen på service och sedan ska jag fixa mina fransar. Vad mer fredagen bjuder på vet jag inte ännu.

14 kommentarer

  1. Åh vad besvärligt med migrän. Det unnar jag verkligen inte någon… tur att din massör öppnat upp igen. Det brukar vara guld värt. Håller tummarna för att du snart blir bättre.

  2. Oj vad jobbigt det där låter, men vad härligt att din massör har öppnat igen så du kan gå dit igen . oj så stor . Jag har en fråga får du mer migrän nu när du inte får massage ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: