Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag dricker alldeles för lite, jag dricker sällan någonting även om det kan bli något av ovanstående då och då. Jag känner mig inte törstig själv, och det där är jobbigt. Det i sin tur gör att jag kan druckit kanske 2-3 glas på en dag.

8 kommentarer

  1. Det här med att dricka vatten kan verkligen vara svårt, speciellt när man inte känner sig törstig. Man får typ ha ett vattenschema så att man får i sig en bra mängd.

  2. Ja, det sägs ju att man ska dricka minst en liter vätska varje dag. Inte nödvändigtvis i form av kaffe, då det torkar ut en som jag har förstått det.
    Jag dricker nog två Nespresso/dag men en himla massa Brämhults apelsinjuice. Te dricker jag ytterst sällan.

  3. Jag dricker te eller vatten. I eftermiddags blev det faktiskt kaffe men det hör till ovanligheterna. Saft har vi aldrig hemma men jag gillar Pepsi Max.

  4. Jag är också jättedålig på att dricka något trots att jag vet att vätska måste man ha . Dricker kaffe och kanske något till middag så 2-3 glas jag med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: