Dark Mode Off / On
Migrän & spänningshuvudvärk

Illamående i 5 dagar.

Jag är inne på min femte dag med illamående. Det började med migrän i onsdags på morgonen och har sedan bara fortsatt. All mat åker rakt upp igen, i fredags fick jag utskriven medicin mot illamåendet, normalt hjälper den men inte nu. Jag kräks alltså flera gånger per dag. Det här börjar bli riktigt jobbigt, jag har lagt mig för natten vid 19:00 tiden i fem dagar nu! Imorgon börjar jag jobba igen efter ”lovet” som mest varit en kräkfest för min del. Jag vet inte vad man ska tänka heller? Ska pina sig igenom jobb, eller vara hemma?!

Jag får ju lov att prata med vårdpersonal så är det ju. Det här är absolut inte kul, är så trött till följd av illamåendet så det blir liksom att verkligen känna lidelse i detta. Finns det seriöst något värre än att må riktigt illa? Jag tror inte det! Tur i alla fall att jag har Skilla som håller mig sällskap i detta elände.

20 Comments

  1. Usch! Frågan är ju vad som gör att du mår illa i hela fem dagar. Att må illa i samband med migrän är ju ”naturligt”, men inte så länge. Hoppas det blir bättre när du ska palla dig till jobbet imorgon.

  2. Å fy! ?. Nä du kan ju inte gå till jobbet om du kräks.
    Jag har 100 ggr heller en förkylning än illamående. För att jag tänker. Att oftast vill man ha mat när man är förkyld. Absolut inte när man mår illa.

    Såå kul med nya frågor/bloggutmaning för November ????
    Blir det en i december med? ?

    Hör av dig till VC & krya på dig❣️❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.