Igår tände många ljus på kyrkogården, hur gjorde du?

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag tände ett ljus hemma. Det blev ett för mormor som gick bort 2018 i cancer, för pappa som dog 1993 i en bilolycka och för morfar som dog i cancer 1997. Jag tänkte även på min faster som dog i cancer 2001, samt min farmor som dog 2003. Min farfar kände jag aldrig, jag tror han dog 1994 eller 1995. Jag har förlorat en del människor i mitt liv, så jag tänder ljus för dessa och saknar. Jag har ingen begravd här i Falun.

Vill du vara med i utmaningen? Kommentera i detta länkade inlägg, så ser alla vilka som är med.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Igår tände många ljus på kyrkogården, hur gjorde du?

  • 2 november, 2020 at 00:00
    Permalink

    Min mor (-97)och min syster (-14) är båda spridda i havet här i Böda, det blev två ljus längst ut på piren, min bror (-16) och min svägerska (-15) fick vara med på de precis som mina hästar, hundar och katter.

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: