Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Äger du några gummistövlar?

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag har ett par svarta stövletter som är i gummistövelformat. Dessa använder jag speciellt nu under hösten när det är blött och trist väder. Perfekta skor att slippa bli våt om fötterna med.

Vill du vara med i utmaningen? Kommentera i detta länkade inlägg, så ser alla vilka som är med.

41 Comments

 1. Jag har ett på gröna jätte bra från Jula med högt skaft.
  Jag använder gärna stövlar under hösten men inte varje dag pga att det inte är bra för fötterna

 2. Härliga höstiga inlägg. Visst känner man sig vuxen när man börjar använda stövlar efter år av att helre blivit våt om fötterna! ?

 3. Nu har du åtta inlägg på raken igen. ?
  Jag har gummistövlar! Men de är rätt gamla nu så får nog snart köpa nya.
  Trevlig helg!

 4. ja det är ju väldigt bra med att klä sig efter vädret, dock måste jag erkänna att jag nog är sämst på det själv. jag kan gå i skinnjacka och sommarskor på vintern?❤

 5. Jo jag har ett par som det är hål på, jag har ju bott på gård så har slitit stövlar på löpande band. Nu är det dags att köpa nya igen.

 6. Nej. Jag har inga gummistövlar. Jag är med i din utmaning i stort sett varje dag ?. Det är jättebra för då slipper man tänka på titel till inlägget ?

  Jag hoppas att du ha en skön lördag ?

 7. Jag äger inga stövlar alls. Har inte använt stövlar på evigheter. Mycket på grund av att jag har tjocka vader så att jag har svårt att hitta stövlar som jag får plats i.

 8. Himla läcker bild:-)
  Funderar på att köpa gummistövlar varje år den här tiden. Men än så länge har jag inte köpt några. Kan bero på att jag minns mina erfarenheter när jag var liten och hade gummistövlar. Ingen höjdare, då fotsvetten frodades och min mamma omedelbart satte stopp för gummistövlar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: