Vilken är din favoriträtt?

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det är alltid svårt för mig det här med mat. Vad är min favoriträtt? Mat för mig som ätstörd betyder alltid ångest, jag vet inte riktigt om jag någonsin njutit av mat. Jag tycker det är gott men det där med favoriträtt? Jag vet faktiskt inte, förr brukade jag svara: Min favoriträtt är att ha rätt… Men det var väl mer för att jag inte visste hur jag skulle kunna förmedla allt med ätstörningar.

Vill du vara med i utmaningen? Kommentera i detta länkade inlägg, så ser alla vilka som är med.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Vilken är din favoriträtt?

 • 11 november, 2020 at 20:26
  Permalink

  Så vackert den tallriken med pasta är. Här kan ögat njuta och äta också. Förstår ditt problem, men jag kan tänka mig att en vackert upplagd rätt gör det aningen lättare kanske att äta…

  Reply
 • 12 november, 2020 at 11:16
  Permalink

  Min favoriträtt är tveklöst pizza som jag tycker slår allt! Synd att du inte kan njuta av maten men det har säkert med ätstörningen att göra.

  Reply
  • 12 november, 2020 at 19:07
   Permalink

   Åh förstår att det kan vara en favorit. Jo det är väl så :/ . Det tror jag med.

   Reply
 • 12 november, 2020 at 17:46
  Permalink

  Jag har ingen direkt favoriträtt men älskar risotto, tacos, vegetarisk lasagne osv. Om nom!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: