Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

När olyckan är framme.

Inlägget är i reklam för Olycksfallsförsakring.se

Alla är vi där någon gång, ni vet man råkar ut för sånt där onödigt som man inte räknat med. I vintras när jag klev ur bilen så gick jag på pudersnö. Vad som doldes under pudersnön var is och jag fick så klart kroppen på glid och åkte rakt ner med knät i gruset. Det började blöda rejält, jag menar inte små enkla droppar här utan rejält med blod. Problemet var att det inte slutade blöda och såret började vara efteråt. Det vägrade också läka så jag var tvungen att söka vård flera gånger för såret eftersom det var på pass djupt. Som tur var så har jag olycksfallsförsäkring och fick tack vare den saken pengar för både byxorna som gick sönder samt vårdkostnader jag haft. Det här var faktiskt ganska skönt. I februari kommer jag kunna söka ersättning för ärret som uppkommit på mitt knä också.

Som ni ser så är jag alltså en person som gillar försäkringar. Det är alltid tryggt att veta att om olyckan är framme så kan man få en liten summa tillbaka på saken. Olycksfall kan ändå hända oss alla, så att sitta där och tänka att det är onödigt med dessa summor varje år kan faktiskt vändas till att man får tillbaka mer sen. Man ska ju självklart göra en liten bakgrundscheck på vilken försäkring som passar en själv, och man ska ju välja det som blir rätt för var och en.

William har fått ut en del på sin olycksfallsförsäkring med. Han slog i knät som liten och fick därmed tillbaka på saken, lika så har det varit efter cykelolyckor och liknade. Det brukar kunna vara en välkommen summa på några tusen och vem blir inte glad för pengar man inte räknat med? Jag har då alltid gillat att få något extra, speciellt om jag betalat för tjänsten innan. Min olycksfallsförsäkring skaffade min mamma år mig 1992, så den har jag haft i många år. Jag är glad över att jag tog över den, att William också skulle vara försäkrad kändes viktigt för mig mig.

Har du en olycksfallsförsäkring?

6 Comments

  1. Vi har också olycksfallsförsäkring, vi har typ alla slags försäkringar man kan ha. Jag har bland annat en grym reseförsäkring och när vi var i Turkiet förra hösten och jag fick lov att uppsöka deras läkare med en kostnad på 5 tusen så fick jag sen 13 tillbaka??

  2. Jag har haft barnförsäkringar inkluderat olycksförsäkring men inte använt den en gång fast vi hade kunnat. Det har liksom inte blivit av=(
    Ha det gott!
    Kram

  3. Försäkringar är himla bra! När jag fick mycoplasma 2017 anmälde jag det till försäkringsbolaget och både jag och sambon fick ersättning. Alltid bra att se till att vara försäkrad själv och att se till att saker man finner värde i är försäkrade! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: