Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Hur ofta går du till en simhall?

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Senast jag var i simhall var ganska nyligen i enhet av att följa med elever dit. Jag har alltså inte badat i badhus på många år. Det där med att hänga med massa människor i samma vatten är inte min grej.

Vill du vara med i utmaningen? Kommentera i detta länkade inlägg, så ser alla vilka som är med.

16 Comments

  1. Innan pandemin så var jag i en simhall 2-3 ggr per vecka då jag kör både kondition och styrketräning i varmvattenbassäng. Egentligen gillar jag inte att träna ihop med en massa människor…. men varmvatten är det bästa för mig så så får det bli och saknar det väldigt mycket nu

  2. Det var längesen jag var i simhallen faktiskt. Brukade motions simma förut o de va helt fantastiskt. Skulle vilja gå till simhallen med grabben men vågar inte riktigt i dessa tider

  3. Jag har inte vart på badhuset på över ett år och då i Älvdalen eftersom Moras badhus är under all kretik ?‍♀️ superkallt och ganska så ofräscht

  4. Nu är jag typ aldrig i en simhall. Jag är inte jätteförtjust i simhallar. När barnen var små gick vi ju dit mest för att de skulle få lära sig simma och få vattenvana fast tror vi tillhörde de familjerna som inte var flitiga besökare.

  5. Här är vi lika igen. Har nog inte besökt en simhall sedan jag var tonåring. Tog visserligen alla simmärken som man fick göra, men vatten var aldrig min grej heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: