Hur ofta går du till en simhall?

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Senast jag var i simhall var ganska nyligen i enhet av att följa med elever dit. Jag har alltså inte badat i badhus på många år. Det där med att hänga med massa människor i samma vatten är inte min grej.

Vill du vara med i utmaningen? Kommentera i detta länkade inlägg, så ser alla vilka som är med.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “Hur ofta går du till en simhall?

 • 18 november, 2020 at 06:26
  Permalink

  Innan pandemin så var jag i en simhall 2-3 ggr per vecka då jag kör både kondition och styrketräning i varmvattenbassäng. Egentligen gillar jag inte att träna ihop med en massa människor…. men varmvatten är det bästa för mig så så får det bli och saknar det väldigt mycket nu

  Reply
 • 18 november, 2020 at 06:49
  Permalink

  Det var längesen jag var i simhallen faktiskt. Brukade motions simma förut o de va helt fantastiskt. Skulle vilja gå till simhallen med grabben men vågar inte riktigt i dessa tider

  Reply
 • 18 november, 2020 at 11:29
  Permalink

  Förr simmade jag en gång i veckan men nu med Covid-19 skulle jag inte vilja besöka en simhall. Det får vara för min del.

  Reply
 • 18 november, 2020 at 17:01
  Permalink

  Jag har med väldigt svårt att bada i badhus med andra det är något med det som inte känns helt bekvämt faktiskt badar hellre i sjön

  Reply
 • 18 november, 2020 at 17:51
  Permalink

  Jag har inte vart på badhuset på över ett år och då i Älvdalen eftersom Moras badhus är under all kretik 🤦‍♀️ superkallt och ganska så ofräscht

  Reply
 • 18 november, 2020 at 19:29
  Permalink

  Nu är jag typ aldrig i en simhall. Jag är inte jätteförtjust i simhallar. När barnen var små gick vi ju dit mest för att de skulle få lära sig simma och få vattenvana fast tror vi tillhörde de familjerna som inte var flitiga besökare.

  Reply
 • 18 november, 2020 at 21:15
  Permalink

  Här är vi lika igen. Har nog inte besökt en simhall sedan jag var tonåring. Tog visserligen alla simmärken som man fick göra, men vatten var aldrig min grej heller.

  Reply
 • 19 november, 2020 at 11:16
  Permalink

  Tycker att det är så mysigt i simhallar, det luktar “hemma” för mig 😉 Men så simtränade jag under flera år när jag var yngre, nu var det längesen 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: