Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Vad är vardagslyx för dig?

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Vardagslyx för mig är att fixa naglar och fransar, det är verkligen en sån där sak som är ena lyxen för mig.

Vill du vara med i utmaningen? Kommentera i detta länkade inlägg, så ser alla vilka som är med.

8 Comments

  1. Vardagslyx kan vara många saker. Kaffe och de där kanelbullarna till exempel. Jag valde dock något annat just den här gången.

  2. Det kommer säkert att bli bättre när du får adekvat hjälp men Covid-19 sätter ju käppar i hjulet för mycket. Pandemin i sig gör nog att många mår dåligt av den och då blir det mycket tankar kring annat.

  3. Vardagslyx för mig kan vara lite olika saker som tex ta en varm och skön dusch, gå på massage. Sätta mig och bara njuta av att läsa en bok. Det är några saker som är vardagslyx för mig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d