Hur ofta kollar du på tv?

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag tittar inte överdrivet ofta på tv. Vi har en här hemma, och har streamingkanaler vi använder den till. Dock vanliga “tv-kanaler” har vi inga. Jag minns knappt när jag såg på SVT senast som ett exempel.

Vill du vara med i utmaningen? Kommentera i detta länkade inlägg, så ser alla vilka som är med.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Hur ofta kollar du på tv?

 • 20 november, 2020 at 11:20
  Permalink

  Jag kollar på TV så gott som dagligen (via webben). Åtminstone nyheterna, sen är det vissa program jag följer som exempelvis Idol.
  Fast jag tittar ytterst sällan direkt, det är så skönt att det finns play-kanaler.

  Reply
 • 20 november, 2020 at 20:49
  Permalink

  Vi har två tv-apparater, eftersom vi gillar olika saker. Själv tittar jag bara på fotboll, BBC-nyheterna och engelska deckarserier.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: