Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag väntar på att bege mig ner till sjukhuset och ortopeden. Är väl först nu jag kan få veta hur såret ser ut, samt även få veta hur jag ska tänka resten av veckan. Jag kan inte sitta längre stunder samt heller inte gå, så vet i ärlighetens namn inte hur jag ska tänka om de anser att jag ska jobba. Man får väl bita i kanske? Men oroar mig helt klart, det får jag medge.

10 kommentarer

  1. Förstår, det är så krångligt. Tanken var ju att ha som från början. Men har varit så mycket gnäll. Provar nu att man får lägga in som på Elisas, men att lägga in varje nytt inlägg man gör istället :).

 1. Nu lär Du veta hur läkare tänk om resten av veckan men det låter väl vettigt om Du ska vara hemma… svårt att jobba om Du knappt kan gå eller stå… Du kan ju inte direkt lägga Dig ner 😉
  Jag hoppas sjukhusbesöket gick bra.

 2. Det låter verkligen inte som om du är redo för att jobba redan. Spontant känns det som om du skulle behöva vara hemma hela veckan.

  Krya på!

 3. Kul att se att din blogg funkar igen! Stort tack för mejlet:-)
  Vid det här laget vet du säkert hur läget är och vad du får respektive inte får göra. Håller tummarna att det var ett bra möte och att läkningen av det hemska såret går enligt plan.

 4. Hoppas du mår bättre idag, en otäck olycka som kan hända vem som helst i …. ramla över en hal gren på maken eller snubbla,,,, Inser att vi alla bör tänka på det… Kram 🧡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: