Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Den sitter åt vid näsan, bilden gör dock inte skyddet rättvist.

När det kommer till överlevnad och vintern borde jag vara expert. Jag genomlider ju denna tid varje år, men så vad är då mitt överlevnadstips?
Jag skulle säga att försöka ta vara på det lilla solljus vi har, gå ut och ta frisk luft. Rör på dig det underlättar trots att det känns motvilligt. Kanske du kan gå ut och grilla? Åka skidor eller vad nu du tycker är roligt? Kom på en till sak, drick varma drycker och titta på tv-serier. Gärna långkörare så du riktigt kan plöja avsnitt för avsnitt.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

14 kommentarer

 1. Kan lugnt säga att dina “råd” efterlyses i mitt bostadsområde. Så himla aktivt alla är med utomhusaktiviteter. Å grilla gör de också, vilket de aldrig gjort förut. Måste vara pandemin som sett till att man kan grilla även när det är nollgradigt…

  Du får nog knipa till ditt munskydd runt näsan. Det är nästan inga som gör det konstigt nog.
  BP recently posted..Bokmärke och några svar inför 2021

 2. Det är faktiskt ett kanon tips då vi får så lite solljus om dagen och det är viktigt för vårt välmående. Oavsett hur kallt det blir. Är det lika viktigt med en liten daglig dos utav frisk luft och solljus utomhus.
  Malin moen recently posted..Frukt & Grönt

 3. Bra tips och såklart så gäller det att röra på sig efter julhelgen. Speciellt den goda maten man har skyfflat in. Seruer har setts mycket av på Netflix under jul.
  Här har det varit -1 i natt. Första gången på länge vi har haft under nollan. Stay safe!
  Kram
  Biggeros recently posted..Den satt som en smäck

 4. Jag gillar vintern, och promenader tar jag så gott som varje dag oavsett årstid. Helst vill jag ha snö och lite kyla, men hur det blir med det denna säsong återstår att se.
  Grillar gör jag också året om, det är ju mysigt även på vintern, och eldkorgen är ju en sak som sprider ljus och värme den mörka årstiden.
  marianne recently posted..Bara lek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: