Jag började dagen med att städa. Sedan så tog jag och Skilla en promenad tillsammans. Det var riktigt skönt trots snö och halvkallt. Skilla var så lycklig över snön och sprang runt och viftade på svansen.

Min bästa vän Lisa kom hit på eftermiddagen, vi hade jättetrevligt tillsammans. Senast vi sågs var i somras, men på grund av covid19 och det faktum att vi båda arbetar i skolan så har vi inte kunnat ses. Det var så roligt att träffas, även om vi pratar i telefon varje dag är det inte samma sak. Det var även roligt att få visa henne min lägenhet.

William lagade god middag åt honom och mig idag. Tzatziki med kebabkött och klyftpotatis samt sallad. Jag är riktigt mätt just nu.

10 kommentarer

  1. Vad härligt med snö! Kul att Skilla gillar snön. Min brors hund avskyr att gå ut när det är mörkt så han sätter sig på rumpan och vägrar gå. Problemet är att han är en liten chiahua så han har inget för att vägra gå. Bara ta han under armen liksom. Vad mysigt att du kunde träffa din bästa vän. Jag ska göra ett undantag imorgon och träffa en kompis och träna tillsammans. Det är utomhus och med avstånd så det kommer funka finfint! 🙂
    Hannas krypin recently posted..Vilse i kolan, riktning och dagens träningspass

  2. Hos mig är snön borta och det har inte kommit någon mer snö. Kul att ni har fått snö det gör det så mycket ljusare ute. Nu blev jag också hungrig, vilken god middag han lagade 🙂

  3. Men å vad mysigt att ni har snö ändå, saknar att det inte kommit något här alls. Mysigt att ni kunde ingås lite, man uppskattar det enkla och viktigaste i dessa tider helt klart.
    Lexochlogan recently posted..KALASPLANERING 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: