Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag finner mycket glädje i att vara med familjen. Att umgås med William och Skilla. När jag ringer till mamma och pratar om livet. Eller när jag pratar med Lisa i telefonen eller ta en fika med Jennie och hennes familj. Jag finner glädjen i mitt nya hem, när jag tittar upp mot mitt fönster när jag är ute med Skilla kommer en glädje i kroppen när jag inser att just där bor jag. Här gör jag en framtid. Jag är så nöjd med läget, utsikten och att bo så här stort. Att ha ett stort kök att röra mig i, och en över och undervåning. Här trivs jag verkligen bra tillsammans med min familj.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

6 kommentarer

  1. Man får hitta andra guldkorn att glädjas åt, själv flyttade jag ju i våras, jag saknar mina vänner både därifrån och de jag har här som jag inte heller kan träffa pga coronan.
    samtidigt jag gör som du, gläds åt mitt nya hem som jag trivs enormt bra i.
    marianne recently posted..Bloggstrul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: