Begav mig ut på promenad med Skilla idag. Sådan härlig vinterpromenad, jag slås så gott som dagligen av hur bra det är att ha hund för hälsan. Det finns aldrig någon ursäkt till att stanna inne Skilla ska ändå ut. All denna friska luft och härliga promenader ger så mycket glädje.

Jag har utöver det idag plockat ut julen. Nu är hemmet på väg mot våren, det saknas bara lite blommor här så blir allt perfekt, men får se när jag orkar köpa några.

Våren är på väg, visst det är bara januari men våren kommer för varje dag.

19 kommentarer

  1. Planerar att slänga ut julen i helgen. Brukar pynta kring först advent men i år kom allt upp typ den 22 så känns lite snabbt att kasta redan. Men granen barrar och lamporna börjar en efter en slockna i ljusdekorationerna

  2. Jag kan bara hålla med. Som jag saknar en hund alltså. Precis som du säger så måste man ut, och visst gör det gott för hälsan.

  3. Jag håller nog kvar julen lite till iaf en vecka till…våren vill jag njuta av lite längre fram…Jag funderar på att skaffa hund längre fram men med 12 timmars arbetsdagar skulle det vara djurplågeri…de behöver ju så mycket tid.

  4. Jag har redan börjat plocka bort julen dock är det bara julgardinerna kvar men så skönt att få plocka bort julen nu. Att ha en hund är så bra för många saker 🙂

  5. Visst är de skönt att komma ut 🙂 Älskar hundar de är så mysigt att ta en promenad prata med de som om, ja allt!! Dock lär vi få -23 grader här varav mina små inte klarar den kylan lika bra som typ en alaskan malamute
    Blondina recently posted..MEXICANA

  6. Hund gör underverk för hälsan tror jag, man måste ju gå ut med dem i omgångar flera gånger om dagen och oavsett väder, vilket gör att man rör mycket på sig. Saknar verkligen att ha hund, nu är det snart ett årsedan våran lilla vän fisk somna in. Ja det är en fröjd när julen dansar ut
    Lexochlogan recently posted..MITT NYSTARTADE FÖRETAG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: