Nu är det då sannerligen en riktig vinter. Inte för att jag på något sätt är helt förvånad över det faktum att vi fått vinter, men nog reagerar man alltid när det blir sådana här snömängder. Det är verkligen rejält med snö, Skilla är hur lycklig som helst. Hon hoppar runt i snön, och skäller ut buskar och stenar. Förra året var ju inte vintern lika snörik så för henne är detta något helt nytt.

Idag jobbar jag, det är dag två av fyra. Jag räknar redan ner mot helgen, det är bara så att jag gillar helgen och ledigheten. Inte för att jag har något speciellt planerat men ändå längtar man alltid till att få ledigt, bara det med att ligga kvar i sängen en stund är ju guld värt.

Relaterade etiketter:

28 kommentarer

  1. Jag ska jobba min första dag imorgon! Ska bli så fruktansvärt att gå upp ur sängen då jag helt har vänt på dygnet den här gången… Ganska olikt mig! 🙈😂
    Anna recently posted..Utrikes

  2. Ja, ledig helg längtar man alltid till <3 Vi hade snö i helgen, men igår ösregnade det hela dagen och i natt var det minusgrader så idag har det varit isgata :/

  3. Vilken lyx att ni har snö, jag vet att man tycker att det kan vara mycket när det kommer massor och att man blir trött på
    det men i Göteborg är det helt tomt på snö idag, 3 dagar fick det ligga sen regnade allting bort igen. Då hade jag hellre haft snö i drivor. Kul ATG även Skilla gillar det, lyckan att springa i snö och äta snö
    Lexochlogan recently posted..HAR DE FÅRT NOG AV ALL SNÖ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: