Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Tjugondag knut åker (nu) julen ut?

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej den åkte ut i fredags. Ganska skönt, det kändes genast som det blev ljusare hemma. Nog för att lampor och liknande lyste upp. Men gardinerna gjorde en hel del ljus till hemmet, det kändes bra. Nog är det något speciellt ändå med våren som slängs in så här års.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

14 Comments

  1. Jag tror att de flesat av oss tycker det är supermysigt att plocka fram julen och lika härligt att få packa ner den. Jag tycker det blir så rent och fint. Mot mörkret tänds det små lampor i alla fönstren

  2. Jag hade ju ingen stor julgran i år, inga tomtar framme så mina adventsstjärnor och ljusstakar får lysa upp kvällarna hela januari ut, fint nu när snön kommit ☺️Jag städade alltid bort julen helgen före jag skulle börja jobba efter jullovet, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: