Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Just nu ingenting, jag har i och med min flytt lyckats att tagit bort saker som tog plats hemma. Nu har jag inget sådant, och det är så skönt. Att rensa behöver jag verkligen inte göra just nu.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

10 kommentarer

  1. Vi har rensat och sålt så mycket den här månaden! Jag har en köpfri månad, så istället för att köpa så säljer jag! Dessutom äter vi nu ur frys och skafferi, så mycket mat! På halva månaden har vi lagt 1200kr i matbutiken på tre personer (varav en gravid)! Då har vi köpt bra saker som frukt och grönt och mejeriprodukter, ekologiskt. Så nöjd! 🤗
    Anna recently posted..Sälj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: