18 kommentarer

 1. Wow, så fina naglar du fick i dag. Jag älskar dom fina dekorerna på naglarna 😍 Blir så sugen att göra mina naglar så där fina igen som jag en gång hade 😍 Härligt att du kan ha med Skilla på salongen 😍😊
  Jennysvardag recently posted..Pulka till förskolan

 2. Gud va fina naglar gumman 🙂 Jättefint! Älskar glittret ❤️😍 Många säger till mig att glitter i nagellack är ute osv typ 90tal vi är på 202- nu bla bla – i helvete heller! Det är sååå snyggt!!
  Blondina recently posted..RIS OCH KORVSTROGANOFF

 3. Åh så tjusiga dina naglar blev!😃 Det låter så härligt att sitta och koppla av medan någon pysslar med naglarna och gör som fina. Så trevligt att Skilla kunde följa med också, och få ett ben att smaska på😄

 4. Oh så fräscht att göra om sina naglar, så snyggt med glitter. Jag ska göra om mina om ett par veckor. Jag kortade ner mina sist för det behövdes börjas om liksom. Så väntar att det ska växa sig lite längre så jag får lite längre look nästa gång.
  Marie recently posted..I pulkabacken med mamma ❤

 5. Men så fina naglar. Gillar nog bäst de som inte är allt för långa precis som dina är. Ibland vill jag byta jobb enbart för att kunna få ha fina naglar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: