Idag var jag och Skilla till fina Katrin på Daily life spa här i Falun. Jag fick mina naglar fixade, och Skilla fick ett ben. Alltid lika härligt att vara där och bli fin, samt träffa fina Katrin.

18 kommentarer

  1. Wow, så fina naglar du fick i dag. Jag älskar dom fina dekorerna på naglarna 😍 Blir så sugen att göra mina naglar så där fina igen som jag en gång hade 😍 Härligt att du kan ha med Skilla på salongen 😍😊

  2. Gud va fina naglar gumman 🙂 Jättefint! Älskar glittret ❤️😍 Många säger till mig att glitter i nagellack är ute osv typ 90tal vi är på 202- nu bla bla – i helvete heller! Det är sååå snyggt!!

  3. Åh så tjusiga dina naglar blev!😃 Det låter så härligt att sitta och koppla av medan någon pysslar med naglarna och gör som fina. Så trevligt att Skilla kunde följa med också, och få ett ben att smaska på😄

  4. Oh så fräscht att göra om sina naglar, så snyggt med glitter. Jag ska göra om mina om ett par veckor. Jag kortade ner mina sist för det behövdes börjas om liksom. Så väntar att det ska växa sig lite längre så jag får lite längre look nästa gång.

  5. Men så fina naglar. Gillar nog bäst de som inte är allt för långa precis som dina är. Ibland vill jag byta jobb enbart för att kunna få ha fina naglar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa