Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Januari kan vara tufft ekonomiskt, ge oss ditt spartips.

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det bra spartips är väl att inte handla något onödigt i januari, utan istället se till att spara sina pengar. Det är väl enklare sagt en gjort. Men jag tror att planerande av matköp, inga onödiga impulsköp är det absolut bästa sättet för att hålla sin plånbok i schack just i januari. Mycket pengar är det som försvinner till mat och nöjen i december och då är det bra att åtminstone försöka hålla ekonomin i januari.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

4 Comments

  1. Jag tror som dig att planera mer, sen kanske att om vi säger det är något man brukar köpa som man normalt inte behöver, att om man undviker att köpa det, så för man över den kostnaden till sparkonto som det skulle kostat. Jag har inte testat, men jag tror lite på det faktiskt 🙂 Ska kika in resten av din utmaning kanske jag hänger på, men det skriver jag om till dig isåfall 😀 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: