Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Ett dalaliv Högtider & födelsedagar Skilla vår mellanpudel

Att kalasa i snön.

Williams farmor fyller år idag så vi har precis varit på kalas utomhus. Fikade och hade det trevligt. Innan hade jag, Björn och Skilla tagit oss en härlig promenad i Kniva i det snölandskap vi har här. Skilla är lika glad i snön hela tiden.

Förra helgen var vi på kalas också. Då fyllde Björns moster år, nu var det alltid Björns mamma och således Williams farmor.

Januari är verkligen en födelsedagmånad. Min mormor med tvillingbror var födda 1 januari. Min syster fyller år den 14 januari, Björns moster och mamma fyller år i januari sedan min älskade mamma som fyller 60 år nu den 30 januari. Tråkigt nog så här vid covid19, det betyder att vi inte kan fira på samma sätt.

Oavsett är det nu söndag igen, imorgon väntar en ny vecka. Inför den har jag städat hemma. Skönt att ha sådant gjort i alla fall.

22 Comments

 1. Vi gratulerade 35 årig dotter idag. Hon fyller på tisdag. Första gången vi träffades mer än fem minuter och inomhus, sen i oktober. Det var bara vi, så vi var fyra.

 2. Vilken rolig bild på Skilla! Gillar hennes ”frisyr” – hahaha:-)
  Här har det också firats på innergården idag. Ja, varje helg sedan i stort sett ett år tillbaka har man haft födelsedagsfester ute. Vad annars kan man göra…
  Den enda jag känner som är född i januari var min pappa. Han föddes på nyårsdagen.

 3. Trevligt med kalas & träffas. Nya trenden att träffas ute. Det tycker jag är trevligt & på köpet för man ju frisk luft. Men det klart. Är det kallt å nordan vind så är det inte så kul. Men då får man ta på sig ?. Skönt med en promenad.

  Så många du har som fyller i januari. Jag har lite utsprit. Men det är någon eller fler i varje månad från juli – september. Sen ett glapp å sen 2 i november & 1 i december.

  Ha en skön vecka! Kram❣️

 4. Ja, det var en hel del födelsedagar i januari. I bland har de en tendens till att hopa sig. Min moster fyller år i januari och det gör sonen också. Nu har vi dessutom lilla I som fyller år den 1:a januari.
  Firandet blir helt klart annorlunda men det kan vara trevligt att ses utomhus också.

 5. Tycker det låter så mysigt att kalasa ute nu speciellt när vi har snön, som jag saknar att det inte var snö på min 50 årsdag ,det spöregnade annars hade jag velat fira utomhus men får ta igen det snart,kram

 6. oj, ja var verkligen en massa kalas på en och samma månad för dig. Trist när läget är som det är, men kanske vi hittar nya sätt att fira i framtiden nu när vi får vara lite kreativa

 7. Så härlig utmaning! Jag gav mig den på att göra alla, men har missat en del! Men gör dom jag kan och orkar! Just nu sitter jag hemma i karantän (får inte enss gå ut med sopor) då jag har vaknat med riv i halsen som övergått i halsont, snuva och liiite hosta. Så är hemma från jobbet! Tror iofs det är bra för min kropp o inte gå i trapporna, blev två långpromenader i helgen och min rygg och mina ben orkade inte riktigt, mycket domningar och skit, så idag har jag all tid i världen att blogga och vara på sociala medier;)

  Dagens ämne har jag bloggat om och lagt länk i InLinkz

 8. Kul med många födelsedagsbarn att fira under månaden. Fint att ni ses utomhus, även om det så klart kunde ha varit mer trivsamt att fira inomhus i värmen.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: