Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

I vardagen blir jag glad när…

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag får träffa människor som betyder något för mig. När jag tar promenader med Skilla, eller när William lagat en så där extremt god middag som han är så fantastiskt bra på.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

12 Comments

  1. Det är ju så härlig att ta upp ämnen som fokuserar på positiva saker som just när man blir glad. För man blir ju glad bara av att tänka på de sakerna 🙂
    Jag blev glad i går när jag skulle betala frissan och upptäckte att sonen swishat 500 kr som hjälp till betalningen – bara så där. Jag har generösa barn som lärt sig glädjen i att ge.

  2. Tycker din son är otroligt duktig! Jag menar han är ju bara 15-16 år, å det är nog inte ofta tjejer/killar i den åldern lagar mat. Han kanske vill bli kock sedan. Under tiden – njut!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: