Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Köper du snittblommor så här års?

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Ja det brukar jag försöka att göra. Köpa en bukett tulpaner eller rosor. Att ha snittblommor så här års brukar få mig att känna en hel del glädje. Jag tycker om att gå runt hemma och se en bukett lite här och var. Kanske är det lite som ett tecken på ljusare tider? Man slängde nyss ut julen för våren. Då passar det bra att plocka in en bukett till hemmet med snittblommor.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

6 Comments

  1. Jaaaa asså jag älskar rosor ja mer än tulpaner faktiskt 🙂 Tulpaner är fina javisst men det är något spec med rosor ? Men du har grymt vackra tulpaner alltså 🙂

  2. Älskar snittisar , har varit dålig på att köpa det detta år,kan säkert has med pandemin att göra då jag fort handlar mat sen ut 🙂 får inte glömma en fredagsbukett idag dock:) kram

  3. Men det är då en himla tur att du gillar fräscha och krispiga tulpaner. Fler av mina bloggkompisar med fotobloggar gillar nämligen vissna tulpaner. De tycker att blommorna då är som vackrast. Det tycker då inte jag;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: