Igår började äntligen helgen för mig. Jag jobbade min korta dag, och åkte sedan till Borlänge för att fixa mina fransar. Hon har likt Katrin som fixar mina naglar alltid munskydd och handskar, samt att jag är helt ensam förutom dem på salongen. Så det känns riskftitt, värre är det när man behöver gå in och handla. Trots att jag handlar på udda tider de få gånger jag besöker butiker (skickar oftast William) så känns det alltid mer obehagligt att handla då. Precis samma obehag jag känner för att jobba och beblanda mig med över hundratalet människor varje dag…

Men nej jag ska inte fortsätta skriva om covid19. Jag fixade fransarna och åkte sedan och hämtade Skilla hos min granne Jennie som är hennes: “hundföris” för att sedan åka mot Björn. Jag och Skilla alltså.

Igår hade jag min nya tröja från Meandiinternational på mig, så himla fin. Eller tröja? Den är nästan mer som en klänning. Tror den kommer gå att ha till både och och det gillar jag.

Björn bjöd på en helt enormt god tacopaj till middag. Vi tog sedan en promenad tillsammans i kvällskylan.


22 kommentarer

 1. Är det den tröjan du har på dig? Jätte fin är den 🙂 Både på dig så på den bilden men även på deras hemsida.
  Ja du det där med covid. Hörde att vi är bara några veckor ifrån en 3 våg. Tror det kan vara för att nu ska alla träffas ute för det är “säkrare”
  Motherandwife recently posted..En sån där dag

 2. Vad bra att de har ordnat det så coronasäkert på salongen. Ibland blir jag sugen på att fixa mina fransar men samtidigt känns det somn ett jobbigt moment att ta sig till stan och greja. Hehe, så som du tänker att inte skriva mer om corona, så tänker jag kring att skriva mer om covidvaccinering men så blir det någon rad ändå. Tacopaj och promenad låter riktigt som en bra fredag. Gillar tröjan, ser riktigt skön ut.

 3. Hoodiedressen är ju skitsnygg. Älskar färger. Den dressen kan du bära till leggings, jeans eller vanlig strumpbyxor. Smart!
  Vad gör du med dina fina fransar? Klistrar frissan på en ny uppsättning varje gång eller… Har noll erfarenhet av ögonfransar, förutom att jag köpt XLeash för längre fransar. Konstigt nog funkar serumet.
  BP recently posted..Fem en fredag: Vecka 5 – ”Årshjul”

 4. Härligt med lite egentid och få bli ompysslad. Man behöver verkligen det tycker jag, Var hos frisören förut och det är sådant man behöver i dessa tider,

 5. Ja jag känner också så att man känner sig som man måste ursäkta sig när man gör ngt men ändå som du säger så utsätter man sig mer när man är på affären, men det måste man ju ändå om man inte har matkasse så det ifrågasätter ingen. Det är som du säger att är man gör naglar eller fransar så är det ju max 4 st där inne och på affären är det ju massor mer
  Marie recently posted..Lövbiff och extra gott

 6. Så skönt att fixa fransarna, man känner sig ju så mycket piggare och fräschare då, skulle verkligen vilja göra mina så man slapp sminka sig jämt. Försöker välja att handla på ”rätt” tider och beställa hem en hel del, nu har vi ju redan haft covid men ändå, man vill ju vara försiktig och jag är förvånad över att fler inte försöker bättre
  Therese Lindvall recently posted..FÖRSTA RIKTIGA HUNDPROMENADEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: