Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej jag brukar inte fira. Jag fyller år den 11 februari så i och med det har aldrig Alla hjärtans dag varit en dag som firats här. Men vem vet, kanske jag firar idag trots att jag inte tänkte det just nu. Dagen är ju lång.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

4 kommentarer

  1. Har inte firat. Mina föräldrar var över en sväng på en bit paj (ända som vi träffar i dessa tider) men det är de nästan varje söndag. Här i finland är det många som kallar det för vän-dagen i stället. Fint tycker jag
    maria recently posted..En hederlig frågestund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: