Nu är det tre dagar sedan jag fyllde år. Jag har dock haft fina dagar sedan dess. I fredags kom Lisa hit på kvällen, hon tog med sig mat som hon bjöd på på grund av att jag fyllt år. Så himla gulligt på alla sätt och vis, det var även så fint att få sitta ner och prata tillsammans. Covid19 begränsar ju de sociala kontakterna, jag träffar knappt någon annars.

Igår lördag så hade jag kalas i Kniva, alltså hemma hos Björn. Jag köpte tårta, bjöd på lite kakor och Björn bakade en jättegod sockerkaka. Jag fick en jättefin bukett med tulpaner och choklad av; Björns mamma, hennes karl Tomas, Williams faster Emma och William farfar. Buketten har jag nu här hemma i köket.

Jag kom ihåg precis att på födelsedagen fick efter att jag bloggar fick jag paket från William. Två jättefina Muminmuggar, jag blev verkligen så glad.

Dessa dagar har varit helt underbara!

16 kommentarer

  1. Vilka otroligt fina tulpaner du fick. Min favoritblomma. Du verkar ha haft så fina dagar och det är du värd. Man kan fortfarande göra mycket men kanske inte på samma sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: