Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Vad är du riktigt glad över?

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Först och främst min familj, där självklart Skilla är en del. Sedan mina underbara vänner som jag tycker så mycket om. Jag är så himla glad över dessa människor som jag har i mitt liv, som jag verkligen älskar och vill bevara hos mig för alltid.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

6 Comments

  1. Man ska verkligen vara tacksam för det man har. Jag är även tacksam för gruppen du startade. Känner mig mindre ensam och att man är med i en gemenskap 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: