Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Likt alla andra så är det väl covid19 och det eviga, Håll i och Håll ut. Fast egentligen är jag nog mest trött på att känna mig totalt utkörd. Jag menar det verkligen, jag är totalt tömd. Har ingen energi, ingen riktig glädje. Jag är ledsen på ett märkligt och djupt plan, covid19 har säkert en viss del i saken. Men det är absolut inte hela sanningen, jag har nog känt mig på väg hitåt under flera år. Men så kom covid19 och satte liksom bäret uppe på desserten och nu är jag slutkörd. Jag håller mig flytande, men oroar mig stundvis över vad det här med flytande står för? Väggen har jag redan mött en gång, de symptomen skulle jag känna igen. Det här är något annat, jag kan inte sätta ord på vad men något är det…

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

27 kommentarer

 1. Den där tomheten, och att vara totalt energilös känns igen allt för väl Tror ändå det här året har gjort så mycket med oss som vi inte riktigt förstår ännu. Kommer ta fler år innan vi är tillbaka där vi var en gång.

 2. Ja Vivid 19 är vi väl alla trötta på men det finns ju fortfarande annat som kan påverka oss såväl positivt som negativt. Jobbigt att du har det så just nu… det har ju varit tuffa år med studier och allt och du har kanske inte hunnit återhämta dig riktigt?
  Ta hand om dig vännen ❤️❤️
  Diana Saelöen recently posted..Matsedel med hjälp av fdensammamamman.se

 3. Jag är med så otroligt trött på den här covid 19 jag är alltid räd för att gå ut så att man inte blir smittad hoppas verkligen det här går över nu snart <3

 4. Jag är med så otroligt trött på den här covid 19 jag är alltid räd för att gå ut så att man inte blir smittad hoppas verkligen det här går över nu snart <3 känns som att hela värden är lika rädda för det här viruset 🙂

 5. Ja jag är med riktigt trött på covid! Vill de ska bli som vanligt igen så jag slipper jobba massa övertid och kan få semester. Hoppas du mår bättre snart

 6. Den där Covid drar väl ner alla, mer eller mindre. Det är ingen lyckoslant precis som ger energikickar. Håll i håll ut, det gör jag varenda dag, slarvar aldrig med detta, så vad?
  Synd att du ska må på detta vis, men du har väl hjälp? Hoppas jag. Söndagskram!
  Geddfish recently posted..Skyltsöndag 21 februari

 7. Visst är vi väl alla trötta på det här skitviruset och pandemin! Jag är också trött på att vara så begränsad när det kommer till att röra mig som jag vill. Nu på helgerna får vi inte åka utanför Torreviejas gränser… Himla trist! Fast jag är ändå lite glad att vi trots allt får lämna lägenheten.
  Ama de casa recently posted..Skyltsöndag – brinna

 8. Vad ledsamt och jobbigt att du känner så! Förstår dock att det är svårt att veta vad som är vad.

  Jag är också innerligt trött på covid-19 och känner att det är extra ledsamt att inte kunna ha något (direkt) att se fram emot. Jag vill kunna umgås med äldre släktingar utan att behöva ses utomhus och jag vill kunna resa igen. Ja, bara röra mig fritt i samhället utan att ständigt tänka “håll avstånd”. Det tar på krafterna. Jag tror allt detta dränerar oss på mycket mer energi än vad vi inser, undermedvetet.

  All kraft till dig!
  TravelAnna recently posted..11 saker jag INTE saknar med att resa

 9. Om jag bortser från covid som nog alla är extremt trött på så är jag trött på min eviga värk.
  Jag har haft den så länge jag kan minnas och vissa perioder mer än andra, jag önskar jag bara en enda dag kunde vakna utan värk, att kunna kliva ur sängen, vara rörlig och inte känna mej som 200 år i kroppen.

  Jag hoppas du finner energi och börjar må bättre nu när det blir ljusare dagar. Covid har fått många att må dåligt och den mörka årstiden tappar många energin,
  du har ju varit skadad och flyttat också, så det har nog hjälpt till att du känner dej så slutkörd.
  marianne recently posted..Fågelsång

 10. Ja, Covid-19 är nog hela världen trött på. Kan hända att pandemin och alla restriktioner påverkar dig psykiskt mera än vad du tror. Kanske dags för ett läkarbesök ändå…
  BP recently posted..Skyltsöndag #302

 11. Känner exakt samma sak (minus att jag aldrig varit utbränd)! Ska ringa till en psykolog i morgon och försöka få tid. Det är dags för en förändring men jag behöver kanske lite hjälp på traven.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: