Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Brukar jag snabbt kolla vem det är som ringer. Är det något nytt nummer tycker jag alltid att det är jobbigt. Jag ogillar telefonförsäljare, jag är visserligen NIX-kund men de ringer ändå ibland. Avskyr det verkligen!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

10 kommentarer

  1. Som vanligt är vi helt överens. Det kan finnas undantag. Och ärligt talat tycker jag otroligt synd om dessa telefonförsäljare som inte får några trevliga ord i örat. Men som sagt – tough luck! Jag håller med.
    BP recently posted..Onsdagsmix

  2. Det är inte ofta jag får samtal med nummer som jag inte känner igen. Å 99% är det telefonförsäljare som vill kränga allt från el till tidningar. Kan lugnt säga att jag är extremt svårflörtad;-)
    BP recently posted..Tråktorsdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: