Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högkänslighet Specialpedagog

Att falla ihop på golvet hos sin granne.

Idag börjar sportlovet för mig. Blev dock sjuk igår, ska till läkaren imorgon. Det är inte covid19, utan en stressreaktion. Jag ramlade helt enkelt ihop igår, skulle lämna Skilla till min fina vän och granne Jennie som är hundvakt. Kroppen vek sig och jag föll ihop på deras hallgolv. Ringde vårdcentralen som sa att: ”Du ska hem på en gång” samt gav mig en läkartid imorgon klockan tio.

Jag har stressat alldeles för mycket. Dels är det en helt vidrigt arbetsbörda nu med covid19 och pandemin, men jag har även bytt jobb och sedan varit skadad i höstas. Kroppen sa ifrån och jag får se vad läkaren råder mig till imorgon.

18 Comments

  1. Men fy så läskigt att kroppen kan regera så vid stress. Jag hoppas att du får träffa en bra läkare i morgon ❤️ Arbetsbördan i skolan och förskolan har blivit ännu värre nu. Ditt inlägg fick mig att inse att jag måste sluta stressa med allt. Skickar massor med styrkekramar till dig

  2. Många, många styrkekramar till dig. Det är nog bäst att du sjukskriver dig ett tag tycker jag. Håller tummarna att allt går bra imorgon!

  3. Men vännen, fina du – nu blev jag ju orolig för dig 🙁 Det där är inte bra, du ska inte stressa så mycket ❤️? Du måste ta hand om dig själv kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa