Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

När dörrklockan ringer så…

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Brukar jag få panik, tycker inte kom när folk kommer oanmälda hit. Jag vill helst veta vem som kommer, mycket handlar nog om att jag vill ha städat här hemma innan någon kommer på besök.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

12 Comments

 1. Jag är lite pedant och blir mest irriterad, vill inte bli störd i min ensamhet.
  Det känns som någon inkräktar på min tid.
  Jag tror det är stadsbor som inte vill ha oväntat besök, på landet verkar det som om man bara kliver in hos folk som om man är hemma.
  Mycket irriterande för någon som vill ha kontrollen över sin tid.

 2. Det där har ju också ändrats över tid. Idag kommer ingen och bara knackar på så visst blir man lite stressad av det. Förr så var det alltid så. Nu ska alla ringa innan och inget spontant.

 3. Jag håller med….. jag ogillar verkligen oanmälda besök och det har hänt att jag inte öppnar dörren. Och om maken öppnar dörren och det varit besök har det hänt att jag stannat på ovanvåningen och vägrat komma när i protest mot att de inte kunde ringa i förväg. Maken älskar att göra oanmälda besök vilket jag vägrar att gå med på och då han inte tycker det är roligt att ringa och ”be om lov” att få komma så besöker vi nästan aldrig någon och ingen kommer till oss…vilket då jag tycker är skönt…..man nåja, ibland kommer vi överens med vänner och inviterar dem eller planerar tillsammans och då går det bra.

 4. Jag tycker ju att folk som kommer oanmälda får räkna med lite ostädat hem i så fall!
  Å jag hajar med till när klockan ringer på dörren ?

  Hoppas att du får en fredag❣️?

 5. Oj då! Alltså ärligt talat så får de som ringer på och vill komma in räkna med att det ser ut som det gör här hemma. Take it or leave it liksom. Men det är sällan någon som vi inte känner ringer på här. Vi har ju portlås, så ingen kommer in i trapphuset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: