Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag började varje dag med att gå ut med Skilla. Det är ju så med hund, man klär på sig och drar ut med hunden. Sedan går jag oftast in och lägger mig en liten stund tillsammans med henne i sängen. Gosar, kollar på mobilen. Går sedan upp, äter frukost och duschar. Går över med Skilla till min granne Jennie, för att sedan köra ut bilen ur garaget och åka till jobbet.

Där jobbar jag mina timmar, för att sedan åka hem. Laga middag om inte William gör det. Tar en promenad med Skilla, pratar oftast en stund i telefon med Lisa. Sedan går jag och lägger mig.

Mina dagar ser i regel ut så här, det är inte direkt något spännande liv, men det är ett liv.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

14 kommentarer

  1. Vi alla lever ju olika o du har ju ett jobb o högt till och sedan ansvar . Jag har mitt liv att jag går till mån on fredag de andra dagar ör återhämtningsdagar för att orka mig de jobb dagar 🙂

  2. Kul att få ta del av! Mitt liv är inte särskilt händelserikt heller just nu, går upp på morgonpromenad med hunden, äter frukost, sitter och pluggar fram tills lunch och lunchpromenad, pluggar igen på eftermiddagen fram till middag och efter det blir det typ film med sambon eller en digital dejt med en kompis, haha 🙂
    Amanda (Swedish Passport) recently posted..Bucket List – Våren 2021

  3. Din dag låter rätt så normal för en arbetsför svensk;-) Vanliga veckodagar är ju sällan spännande utan består mest av rutin och automatik. Om man bortser från hur det var senast 2019, då man kunde ha en AW efter jobbet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: