Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fem en fredag

Fem en fredag v. 14: Från knopp till tå.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Hur känns det i kroppen den här veckan?
 2. Vad gör du för att träna knoppen?
 3. Vilken typ av aktivitet gör en dålig dag till det bättre?
 4. Vad är vardagslyx för dig?
 5. Hur känns det i sinnet om våren?

Hur känns det i kroppen den här veckan?
Utsidan, helt okej. Insidan? Skit skulle jag säga. Det har varit en rejält jobbig vecka psykiskt och jag har gråtit en hel del.

Vad gör du för att träna knoppen?
Promenerar minst 10000 steg per dag. Efter att ha läst Hjärnstark och Skärmhjärnan av Anders Hansen, så känns det som bästa sättet att låta hjärnan må bra.

Vilken typ av aktivitet gör en dålig dag till det bättre?
En promenad i skogen, att ta Skilla i kopplet och röra på mig. Vi utgör ganska snart ett team på en promenad.

Vad är vardagslyx för dig?
Att fixa naglarna och fransarna. Att sitta i lugn och ro samtidigt som jag äter frukost. Samt att ligga länge i sängen, med Skilla bredvid mig.

Hur känns det i sinnet om våren?
Oftast bra, jag börjar räkna ner till sommaren. Längtan att fixa på balkongerna och att vara ledig.

25 Comments

 1. Så flotte påskeliljer, mine har ikke kommet fram fra snøen ennå. De jeg kjøpte til å ha inne er avblomstret for lengst. Ha en flott helg.

 2. Tråkigt att du inte känner dig bra och haft en dålig vecka alltså att du inte mår bra ångestmässigt. Skönt att ha hund och kunna ta till hundpromenader för det hjälper ju massor. Det hjälper ju för ens andra mående också det märkte jag med Bellman. jag gjorde naglarna igår och kortade ner dem, egentligen kortare än jag vill, men det växer ju efter en vecka, men färgen är jag inte minsta nöjd med så ska gå tillbaka idag om de har ngn tid, smsade dem idag. Först tänkte jag skita i det, men ändå man betalar pengar för det, samt att de ska sitta där nu 4-5 v och då vill man vara nöjd

 3. lyxigt med naglar och fransar! Fransar skulle jag vilja göra också, vet dock inte om jag ska avvakta tills jag är säker på att min allergi inte gör att ögonen kliar, det känns som att det är dumt att klia i ögonen med fransar ?

 4. Ibland går det upp och ibland ner.
  Det är inte alltid som man känner sig i topp.
  Tur att du har Skilla och dina nära/ kära som du kan gå ute i naturen med och då lyckas få många steg. Därefter lite lyx och flärd ger stimulans för kropp och knopp=)
  Kram

 5. Skilla verkar vara din ständiga följeslagare. väldigt trevligt med en hund. är uppvuxen med hundar och har många gånger önskat mig en nu också. bra med klokt sällskap, tänker jag

 6. Det är jobbigt när man inte mår bra inuti! Och en evinnerlig tur för dig som har hund, för då måste man ju ta sig ut. Jag hoppas du har någon som du kan prata med när du mår så där. För mig har det varit så otroligt viktigt! Kram till dig!

 7. Det gör ont i mig att höra att du har gråtit mycket den här veckan. Antar att det har med dina ätstörningar att göra. Men du, det är knappt två månader kvar till sommarlovet, vad sägs om det:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: